Bruidsmake-up

Een van de mooiste dagen in je leven is je trouwdag, daarbij hoort de mooiste make up!

De hele dag is afgestemd op jullie wensen; de locatie, kaarten, het diner, het feest, de muziek, de fotograaf. Alles perfect en alles in jullie persoonlijke smaak. Natuurlijk heb je ook de jurk van je dromen uitgekozen en om het plaatje af te maken, verzorg ik graag jouw bruidsmake-up. Helemaal perfect en passend bij wie jij bent en hoe jij er die dag uit wil zien.

Een aantal weken voor de bruiloft plannen we een proefmake-up afspraak. Het is fijn als je plaatjes hebt van make up die jij mooi vindt, maar ook weet wat je beslist niet zou willen. We gaan de make-up uitproberen zodat we precies weten hoe jij er uit wil gaan zien.

Ook bespreken we de praktische zaken; hoeveel tijd hebben we nodig en waar ben je op dat moment.
De make-up van moeder, schoonmoeder, zussen, bruidsmeisjes en andere gasten kan ook door mij verzorgd worden. Bij een groot gezelschap neem ik een deskundige collega mee, zodat iedereen op tijd klaar is.

Ook een touch-up behoort tot de mogelijkheden. Een touch-up houdt in dat ik bv na het diner en voor het feest de bruidsmake-up kom bijwerken op de locatie waar jij op dat moment bent. Je hebt overdag al veel gekust, gegeten en wellicht al een traantje gelaten tijdens ontroerende momenten. Voor het feest begint zorg ik er voor dat je er weer perfect uit ziet. Ook kan het zijn dat je je make-up ’s avonds wat meer glamorous wil hebben, of aangepast aan een feest met een thema. De touch-up of avondmake-up is ook mogelijk voor de andere gasten, indien ze dit vooraf reserveren.

Wil je dat ik mee ga tijdens het foto’s maken, of de gehele dag/avond dan is dat ook bespreekbaar.

 

TarievenBruidsmake-up foto Sweet Seasons Fotografie by Lory

Proefmake-up  | € 80,-
Tweede proefmake-up | € 35,-
Bruidsmake-up incl 1 proefmake-up  | € 150,00
Touch-up   | € 40,-
Bruiloftsgast  | € 40,-
Bruidegom  | € 35,-

Andere extra materialen in overleg
Reiskosten buiten Dronten € 0,19 per kilometer

Parkeerkosten worden volledig doorberekend aan de klant. Gasten die opgemaakt willen worden dienen op dezelfde locatie te zijn als de bruid.